Månedsarkiv: december 2014

Vi skal have fibernet til Annebergparken

Vi har lige nu en gylden mulighed for at få fibernet til Annebergparken for private husstande. Fibernet er lynhurtigt internet, evt. med tilhørende tv og/eller telefoni.

Fibernet er en god idé, fordi det:

  • Giver os hastigheder, som gør det muligt at have flere computere, flere tv-apparater og andet digitalt udstyr i gang – på samme tid og med et stort databehov for alle apparater, fx streaming af film
  • Vil gøre vores dejlige område endnu mere attraktivt at bo i, i første omgang for os der bor her, men også for fremtidige beboere, hvilket er et godt argument den dag, du ønsker at sælge huset (eller vil skaffe andre lejere m.v.)
  • Kan være med til at skaffe investeringer til området (en fiber-svale gør ingen sommer, men kreative, moderne virksomheder kræver høje hastigheder)

Der er ingen tilslutningsafgift, men en bindingsperiode på seks måneder. Du kan få fibernet lagt ind i din bolig for 894 kr. Det er en meget billig opdatering af dit hus eller din lejlighed til fremtidens krav. Men vi skal være mange nok, der tilmelder os, og vi skal tilmelde os inden 9. januar.

Læs mere i dokumentet Fibernet i Annebergparken.